Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


myvivabox

Ben jij op zoek naar myvivabox?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met myvivabox te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

Vorige week kon je de MyVivabox aan halve prijs aankopen, nu is de MyVivabox tot en met 20 december volledig gratis, op voorwaarde dat je voor minimum 45 euro bestelt bij Vivabox en de promotiecode myviva2013 vermeldt.

Met een Vivabox geef je een cadeau dat altijd in de smaak valt. En met MyVivabox heb je een gepersonaliseerde, stijlvolle doos waarin je je eigenlijke Vivabox kan verstoppen. Zo heb je een leuk cadeau in een originele verpakking.

Nog een populair kerstcadeau is de good old Bongo Bon. Wellness, gastronomie, ontspanning,… in elke categorie is er wel een geschikte Bongo Bon te vinden.

Tot 20 december profiteer je van gratis verzending van je Bongo Bons. Vermeld hiervoor de actiecode BONGO1 in je winkelmandje.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Ben je nog altijd op zoek naar een geschikt cadeau voor je ouders, je neef of je oma en opa? Dan zou ik er toch maar stilletjes werk van beginnen maken!

Wij helpen je alvast op weg met een cadeau dat altijd aanslaat: een Vivabox! Leuk is bovendien dat je met een Vivabox een dubbel cadeau geeft: een geschenk waar je onmiddellijk kan van genieten zoals een schoonheidsproduct, een paar flesjes wijn, een cd,…

En daarnaast zit er een cadeaubon in verstopt die je achteraf kan inruilen voor een weekendje hotel en/of wellness, wijn, parfum, concerttickets, een abonnement op een tijdschrift en ga zo maar door.

Tot en met 12 december profiteer je bovendien van gratis verzending van je aankoop bij Vivabox! Waar wacht je nog op? Ah ja, op de uitleg van MyVivabox natuurlijk!

Nieuw bij Vivabox is dus MyVivabox waarmee je een gepersonaliseerde, stijlvolle doos kan maken om je eigenlijke Vivabox in te verstoppen. Zo heb je een leuk cadeau in een originele verpakking.

En voor die originele verpakking betaal je tot het einde van het jaar slechts 4,95 euro in plaats van 9,95 euro. Nog een mooie korting van 5 euro bovenop de gratis verzending. Wat kan cadeautjes kopen toch leuk zijn…

 

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!