Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


lotus koeken

Ben jij op zoek naar lotus koeken?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met lotus koeken te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens de paasvakantie? Ga dan een dagje naar Bobbejaanland!

Indien je nu een pakje Lotus Suzy wafels, Frangipane of Madeleine koopt in de winkel krijg je er een gratis ticket voor Bobbejaanland bovenop.

Het gratis ticket is geldig voor 1 persoon mits deze vergezeld wordt van 1 betalend persoon. Het betalend ticket kan je eenvoudig online aankopen via bobbejaanland.be met je unieke code of aan de kassa van Bobbejaanland.

De Lotus-verpakkingen met een ticket zijn te herkennen aan een ronde actiesticker op de verpakking. Het ticket is nog geldig tot en met 5 november 2017.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Waarschijnlijk ben je na de vorige actie van Lotus met de gratis Speculoos Minis al Lotus Vriend en heb je nu ook een mail ontvangen voor een gratis pak Lotus dinosauruskoeken? Dan heb je je bon voor de gratis koeken waarschijnlijk al aangevraagd?

Maar misschien heb je de mail per ongeluk al gewist? Of ben je helemaal nog geen Lotus Vriend?

Vraag dan als de bliksem je gratis dinosauruskoeken aan via onderstaande link!

Er zijn wel 50.000 bonnen beschikbaar, maar die zijn sneller op dan je denkt!

Je hebt de keuze uit drie verschillende varianten van deze granenkoeken! Ofwel ga je voor de pure granenkoek ofwel voeg je er een vleugje lekkere chocolade of melkchocolade aan toe. Aan jou de keuze!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


       
        Loading...    
       

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!