Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


kortrijk

Ben jij op zoek naar kortrijk?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met kortrijk te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

Cinema Canvas nodigt jou en je vrienden, familie of buren uit voor een gezellig avondje film.

Van 5 juli tot en met 25 augustus worden wekelijks drie films vertoond in verschillende steden in Vlaanderen. Beginnen doen ze in Kortrijk, waarna Antwerpen, Genk, Leuven, Sint-Truiden, Gent en tot slot Vilvoorde volgen.

De film is de keuze van een bekende filmliefhebber die de film ter plaatse inleidt, samen met een vaste gastheer en een wisselende collega-filmkenner.

Belangrijk is wel dat je je gratis tickets tijdig bestelt, want op = op. Zo zijn de 3 filmvoorstellingen in Antwerpen jammer genoeg al volzet. Na inschrijving ontvang je de tickets per mail.

Voor en na de film kan je bij de foodtrucks en de zomerbar terecht voor een lekker hapje en drankje.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Van woensdag 15 tot en met zondag 19 maart worden de boekenliefhebbers in Kortrijk verwacht voor de Boekenmarkt van Lannoo.

Je ontdekt er honderden boeken en schoolspullen met kortingen tot -70%, gaande van reisgidsen en romans tot kunst- en interieurboeken en kinder- en jeugdboeken.

Je krijgt er zelfs een gratis boek cadeau! Vul je gegevens in en download meteen je bon.

De Boekenmarkt vindt plaats in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 22 in Kortrijk.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Ook bij Club Brugge zijn ze Valentijn niet vergeten. En, toevallig of niet, net op 14 februari spelen de blauw-zwarten een West-Vlaams onderonsje tegen KV Kortrijk.

Omdat je Valentijn toch vooral samen moet beleven, organiseert Club Brugge een leuke actie.

Al wie een ticket koopt voor de wedstrijd van aanstaande vrijdag, mag zijn geliefde gratis meenemen naar het stadion.

Deze actie geldt enkel voor tickets in voorverkoop en dus niet meer op de dag van de wedstrijd zelf!

Je kan je tickets aan het loket bij Club Brugge Ticketing aankopen of bestel ze online op onderstaande link.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Het Radio 2-programma De Madammen ging de afgelopen maand op zoek naar de zoete klassiekers van Vlaanderen. Familierecepten voor gebak en tal van andere lekkernijen kwamen er uitgebreid aan bod.

De Madammen kregen er niet alleen honger van, maar ze hadden ook zin om te feesten. En dat feest komt er ook!

Op zaterdag 26 oktober zijn alle luisteraars welkom in Kortrijk voor een heus oliebollenfestijn. De Radio 2-presentatoren zullen er al dit lekkers gratis uitdelen aan alle bezoekers.

Vanaf 16 uur kan je op het Jozef Vandaleplein beginnen aanschuiven voor deze overheerlijke oliebollen. Met deze toffe actie zetten ze hun ‘Radio 2, altijd dicht bij jou-slogan’ nog eens extra in de verf!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

De Guldensporenstad nodigt je uit op elke 1ste zondag van de maand. Het Broelmuseum en Vlasmuseum zijn dan uitzonderlijk gratis toegankelijk.

Je leert de oorzaken, betrokken partijen en gevolgen van 1302 kennen. Bovendien kan je in het Vlasmuseum terecht voor de tijdelijke tentoonstelling “Stoffige textiel? Werktextiel!”.

Kom alles te weten over de Guldensporenslag. Een leerrijk alternatief voor de mindere zomerdagen.

De eerstvolgende gratis toegangsdag is op zondag 5 augustus.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!