Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


haargel

Ben jij op zoek naar haargel?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met haargel te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

De feestdagen komen eraan. En dan wil iedereen uiteraard piekfijn uitgedost zijn! Met de splinternieuwe oogschaduw van het bekende merk L’Oréal zal je er ongetwijfeld schitterend uitzien!

L’Oreal brengt een nieuwe oogschaduw op de markt! Nu kan jij, als eerste van je vriendinnen, de nieuwe oogschaduw van L’Oréal gratis uittesten! 

Om je gratis oogschaduw palet te bekomen, schrijf je je gratis in via onderstaande link bij enquêtebureau Toluna. De snelste manier om je in te schrijven is met je facebook-profiel.

Na inschrijving kom je op een pagina terecht waar je je gratis oogschaduw van L’Oréal kunt aanvragen.

Indien je gekozen wordt, zal je een oogschaduw palet ontvangen die jij gratis mag testen. Een weekje later zal je een uitnodiging ontvangen om aan een korte enquête deel te nemen over het product. Zo weet L’Oréal of hun product zal aanslaan bij het Vlaamse publiek. Vergeet niet constructieve feedback te geven, dat mag uiteraard positief of negatief zijn, als het maar eerlijk is. Zo word je gegarandeerd in de toekomst nog eens uitgenodigd om een product te testen.

Je kan je nog tot 14 november 2016 inschrijven om een van de 400 gratis oogschaduw palets te ontvangen, dus wees er snel bij!

Uiteraard mag jij het product na testen houden 😉

Elke week zijn er nieuwe producten te testen: nagellak, pleisters, disolvant, oogschaduw, haargel,… hou onze pagina dus goed in de gaten!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Voorzie jij jouw hoofdhaar dagelijks met een flinke portie gel? Dan ken je de V12 Power Gel van Schwarzkopf Taft misschien al?

Deze gel heeft het hoogste hold-level én de snelst drogende formule ooit van alle Taft-gels!

Wil jij deze haargel gratis uitproberen? Stel je dan voor 18 juli kandidaat bij Toluna op onderstaande link.

Na je aanvraag ontvang je wekelijks een overzicht met de producten die er wekelijks te verkrijgen zijn.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Koop nu een Taft V12 product naar keuze en krijg het 100% terugbetaald.

Geldig tot: 15 februari 2013

Taft is een professionele haargel. Taft dankt al zijn fans voor het grote succes van de Taft facebookpagina en betaalt aan alle fans nu een Taft V12 product naar keuze terug.

Je dient je aanvraag te versturen voor 15/02/2013.

Product: Taft V12 product naar keuze

Winkel: Eender welke winkel

In de winkel: Surf naar de Facebook pagina, like die en print de coupon om de terugbetaling aan te vragen.

Wat moet je opsturen: De afgeprinte coupon met vermelding van je naam/voornaam/adres/IBAN/bank/barcode, origineel kassaticket met datum/bedrag omcirkeld.

Portokosten ook terugbetaald: nee

Adres om formulier naartoe te sturen: Taft V12 Actie c/o HighCo, Postbus 5435, 1733 Asse.

Slechts 1 terugbetaling per gezin, adres en bankrekeningnummer.

We raden aan om een kopie/scan van je aanvraag en kassaticket te maken en bij te houden tot het bedrag terug op je bankrekening staat.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


       
        Loading...    
       

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!