Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


gent

Ben jij op zoek naar gent?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met gent te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

Heb jij net als zoveel Belgen een baksteen in de maag? Dan is het bouw- en inspiratiesalon Bis zeker iets voor jou!

Via Immoweb en Livios kan je aan gratis kaarten geraken.

Immoweb deelt tickets uit voor zaterdag 14 oktober, terwijl de tickets van Livios alle dagen geldig zijn behalve op zondag.

Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 oktober kan je in Flanders Expo Gent terecht op deze bouw- en immobeurs die jaarlijks 80.000 bezoekers ontvangt. En met 400 exposanten ben je wel even zoet!

De Gentse Jaarbeurs is dit jaar al aan de 71ste editie toe! En jij kan er gewoon gratis de sfeer gaan opsnuiven dankzij Shedeals!

Geef de code SHE265 in op de ticketpagina en ontvang tot twee gratis tickets ter waarde van € 10.

Van zaterdag 16 tot en met zondag 24 september kan je in de Gentse Flanders Expo genieten van diverse activiteiten en interessante aanbiedingen.

En met 200 exposanten ter plaatse ben je wel even zoet!

Cinema Canvas nodigt jou en je vrienden, familie of buren uit voor een gezellig avondje film.

Van 5 juli tot en met 25 augustus worden wekelijks drie films vertoond in verschillende steden in Vlaanderen. Beginnen doen ze in Kortrijk, waarna Antwerpen, Genk, Leuven, Sint-Truiden, Gent en tot slot Vilvoorde volgen.

De film is de keuze van een bekende filmliefhebber die de film ter plaatse inleidt, samen met een vaste gastheer en een wisselende collega-filmkenner.

Belangrijk is wel dat je je gratis tickets tijdig bestelt, want op = op. Zo zijn de 3 filmvoorstellingen in Antwerpen jammer genoeg al volzet. Na inschrijving ontvang je de tickets per mail.

Voor en na de film kan je bij de foodtrucks en de zomerbar terecht voor een lekker hapje en drankje.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Shoppen in de stad is leuk en gezellig, alleen jammer dat die parkeerstress er altijd mee gepaard gaat…

Het kan gelukkig ook anders! Met bus en tram verplaats je je gemakkelijk van, naar en door Gent, en dit tot in het hart van de autovrije binnenstad.

En om je dit zelf te laten ervaren, krijg je 4 gratis sms-tickets van De Lijn in Gent cadeau!

Vul meteen je gegevens in en klik op verzenden. Je zal een e-mail ontvangen met alle praktische info over de sms-tickets.

Je kan de gratis tickets gebruiken van 3 tot en met 30 april 2017. In totaal worden er 25.000 tickets uitgedeeld.

Na gebruik van je 4 sms-tickets krijg je opnieuw een e-mail met daarin de vraag of je 4 extra gratis sms-tickets wilt.

Beantwoord een korte vragenlijst en ontvang opnieuw 4 sms-tickets. In totaal krijg je dus 8 sms-tickets, toch een mooi cadeau van € 16!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Bij Travelbird staat de romantiek voor de deur! Speciaal voor valentijn maakten ze een selectie van hun beste aanbiedingen voor koppeltjes.

In totaal werden er 27 aanbiedingen weerhouden. Wedden dat er zeker eentje tussenzit die jou kan overtuigen?

Wat dacht je van een driedaags wellnessarrangement in Oostende, de Koningin der Badsteden?

Voor een romantische citytrip hoef je zelfs het land niet uit. Brugge of Gent zijn enig mooi!

Of mag het dit jaar net ietsje meer zijn? Een huwelijksaanzoek onder de Eiffeltoren, aan de Trevi fontein of op het San Marcoplein in Venetië zal zeker ook in de smaak vallen!

Schrijf je meteen ook in op de dagelijkse nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele aanbieding!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

CrossFit is een kracht- en conditieprogramma dat verschillende stijlen samenbrengt in één training.

Het is een zeer effectief trainingsprogramma en een leuke manier van sporten!

CrossFit Gent is meer dan alleen een gym. Het is een community waar je elkaar aanmoedigt om je fitnessdoelen te bereiken.

Je kan het nu gratis een week proberen.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Heb je verkleurde tanden door koffie, thee of sigaretten?

Spleetjes? Gebroken tanden? Scheve tanden?

Wil je, van de ene dag op de andere, prachtige witte tanden?

GlamSmile biedt in al deze gevallen een PERMANENTE oplossing.

Compleet pijnloos en zonder verdoving.

Porceleinen veneers komen bovenop de bestaande tanden, een kleine maar effectieve ingreep. Geen schade aan je bestaande gebit. Op één uurtje tijd is het gepiept.

Bedenk hoeveel meer zelfvertrouwen je zal uitstralen met een prachtig wit gebit. Wat kan dat betekenen voor jouw relatie of carrière? Ook de Miss België’s en andere BV’s hebben deze veneers boven hun natuurlijke tanden, of wat dacht je?!

Vraag vrijblijvend meer informatie of een gratis consultatie aan!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Tijdens de herfstvakantie hoef je je niet te vervelen, want JIM organiseert een week vol ontdekkingen, en nog belangrijker: volledig gratis!

In het unieke kader van Post Plaza bouwt JIM op de Gentse Korenmarkt met JIM Explore de grootste pop-up van het land.

Van 26 oktober tot en met 1 november ontdek je er verschillende bands, dj’s, workshops, films, gaming, food, drinks, kunst en nog tal van andere leuke dingen.

The Sore Losers, The Van Jets, Buscemi, Admiral Freebee, Lazy Jay, Intergalactic Lovers en School is Cool zijn enkele van de vele bands die er hun opwachting zullen maken.

Klik door op onderstaande informatie om alles te weten te komen over Jim Explore en de volledige line-up te checken!

 

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

De Gentse Feesten zullen ook dit jaar niet onopgemerkt voorbijgaan.

Zo krijg je bij aankoop van De Gentenaar een gratis flesje Delirium Tremens van je dagbladhandelaar.

De lijst met deelnemende verkooppunten staat op onderstaande link. De actie zelf loopt nog tot en met 26 juli en dit zolang de voorraad strekt.

Abonnees worden nog meer verwend! Vul als abonnee je gegevens in op onderstaande link en ontvang een bon voor een gratis 6-pack Delirium Tremens dat je bij Colruyt kan gaan afhalen.

 

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Om mensen warme te maken om met de tram of de bus naar de stad te komen, delen De Lijn en Stad Gent 10.000 sms-tickets uit, exclusief de communicatiekost van 0,15 euro die door je mobiele operator aangerekend wordt.

Als je de stad met de bus of tram bezoekt, ben je meteen verlost van alle stress die bij het zoeken naar een geschikte parkeerplaats komt kijken en komt ook het vervelende stressmannetje van De Lijn jou niet nog meer opjagen!

Bussen en trams genoeg om de eindejaarsperiode door te komen, want De Lijn zet tijdens de koopweekens en de eindejaarsperiode extra trams en bussen in om reizigers comfortabel naar het centrum te brengen.

Via onderstaande link kan je eenvoudig je gratis sms-ticket aanvragen. Het eerste sms-ticket dat je ten laatste op 31/01 activeert én gebruikt, zal niet aangerekend worden, op de communicatiekost van 0,15 euro na.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Geniet mee van een lekker ontbijt tijdens de Breakfast Tour van Lu BelVita. Nog tot en met 24 oktober verrassen ze de treinreizigers in de grootste Belgische treinstations met een ontbijt waarbij de overheerlijke BelVita koeken uiteraard niet kunnen ontbreken.

De Brusselse stations hebben ze achter zich gelaten, maar je kan de komende dagen nog aanschuiven voor een ontbijt in de stations van Luik, Antwerpen, Mechelen, Gent en Brugge!

Tussen 7u en 10u kunnen de magen gevuld worden zodat je voldoende energie hebt om de hele ochtend door te komen!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Naar aanleiding van het 40ste Filmfestival van Gent mogen alle Gentenaars op zaterdag 12 oktober gratis naar de filmvoorstelling Inuk. De film wordt om 10u30 vertoond in Kinepolis Gent.

Vanaf zaterdag 5 oktober kan je de gratis tickets (maximum twee per persoon) afhalen in de Stadswinkel, gelegen in de Raadskelder van het belfort (Botermarkt 17A).

Telefonisch je tickets reserveren is niet mogelijk. De plaatsen zijn uiteraard beperkt, dus wees er snel bij!

De film gaat over Inuk die samen met zijn drankverslaafde moeder en zijn brutale stiefvader in Nuuk, de ijskoude hoofdstad van Groenland, woont.

Een sociale helpster brengt de jongen onder in een weeshuis op een eilandje in de Noordelijke IJszee, waar Inuk de jager Ikhuma leert kennen. Ikhuma jaagt op ijsberen, maar wordt ook geplaagd door herinneringen uit zijn verleden.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

weggeefwinkelGeven is leuk, maar geef nu toe, krijgen is toch nog veel leuker! Ga daarom zeker eens langs in één van de drie onderstaande weggeefwinkels.

Zowel in Leuven, Gent als Olmen kan je gratis meenemen wat je maar wil. Iets in de plaats geven mag, maar is geen noodzaak.

Je moet wel rekening houden met de beperkte openingstijden van de weggeefwinkels.

Op hun respectievelijke facebook-pagina’s worden de openingsuren tijdig aangekondigd. Hou deze dus zeker in de gaten!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

brusselIn de grootsteden Brussel, Gent en Antwerpen valt er dagelijks wel iets te beleven, maar het is altijd leuk om een overzicht te krijgen van de verschillende activiteiten en zeker als ze dan ook nog gratis zijn.

Via onderstaande links kan je op weekbasis checken welke optredens, vernissages, tryouts, lezingen en festivals je gratis kan bezoeken in deze drie steden.

Om op de hoogte te blijven van al deze activiteiten kan je je bovendien ook inschrijven op de wekelijkse nieuwsbrief.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

spellendorpSpeel je graag gezelschapsspelletjes, maar vind je nooit iemand om mee te spelen?

Deze week kan je gratis naar Spellendorp, een beurs in Flanders Expo in Gent, volledig gewijd aan gezelsschapsspelletjes.

Zowel woensdagmiddag 12 september als vrijdagavond 14 september en heel het weekend (15 en 16 september) ben je welkom.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


       
        Loading...    
       

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!