Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


cream

Ben jij op zoek naar cream?
Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met cream te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 
 

Alpro betaalt je aankoop van hun yoghurt ‘fruity and creamy’ volledig terug. Je hebt de keuze tussen yoghurt met kers of perzik.

Let op dat er een actiesticker op de verpakking hangt. Deze vermeldt immers een code die je nodig hebt om je terugbetaling in orde te krijgen.

Je surft naar de website en geeft daar je persoonlijke gegevens (naam, adres, emailadres en bankgegevens) in samen met je unieke code, aankoopbedrag, aankoopdatum en de winkel waar je de Alpro gekocht hebt.

Na het indienen van je aanvraag zal je je terugbetaling binnen de vier tot zes weken op je rekeningnummer ontvangen. De actie loopt nog tot 30/11/2012 en je aanvraag moet ten laatste op 31/12/2012 gebeuren.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!