Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Warenhuisketen Lidl komt weer met een leuke sinterklaasactie op de proppen! Knutsel, al dan niet samen met je mama of papa, een mooie schoen in elkaar en maak er een echt kunstwerkje van.

Breng je afgewerkte schoen ten laatste op 4 december binnen bij je dichtstbijzijnde Lidl-filiaal en ontdek hoeveel lekkers Sinterklaas en zijn pieten voor jou in petto hebben!

Download de knutselplaat via onderstaande link en begin je schoen alvast uit te knippen. Nog snel even inkleuren en versieren en klaar is kees!

Je kan je gevuld kunstwerkje vanaf maandag 30 november ophalen. De actie is bestemd voor kinderen tot en met 12 jaar en er kan per kind één schoen ingeleverd worden.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!