Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Schenk (en ontvang) een gratis blik Jupiler

23/03/2013 Gratis Producten

jupilerVind je dat je echtgenoot een frisse pint verdient omdat hij zo goed helpt in het huishouden, altijd voor je klaarstaat en dagelijks met complimentjes strooit? Geef hem dan een blik Jupiler cadeau via onderstaande link!

Jupiler bedacht alvast 41 redenen om iemand een biertje cadeau te doen, gaande van ‘omdat het leuk is om te trakteren’, ‘omdat er vandaag weer een grootmoeder facebook ontdekt heeft’, tot ‘omdat bloemen sturen geen optie is’.

Kies een reden uit het ruime aanbod of verzin je eigen reden, en schenk (en krijg er hopelijk een terug) een gratis pint aan jouw echtgenoot/beste vriend(in)/tofste collega/ zatste tante/…

Krijg je per mail de melding dat iemand jou een blik Jupiler trakteert? Dan hoef je je enkel nog te registreren via de link in de mail en kan je je bon voor een gratis pint meteen afdrukken!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!