Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Profiteer van de verlaagde prijzen van Electrabel

31/01/2013 Geld besparen

electrabel (2)De laatste maanden ging het in de energiesector alleen maar over de alsmaar duurder wordende prijzen. Januari is steevast dé maand bij uitstek voor de goede voornemens, en zo ook voor de grootste energieleverancier Electrabel.

In januari verlaagde Electrabel zijn prijzen immers automatisch, en dit zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Ben je al klant bij Electrabel? Klik dan zeker door op onderstaande link en bekijk hoeveel jij door deze prijsverlaging bespaart!

Nog geen klant bij Electrabel? Maak dan snel een simulatie via onderstaande link en laat je overtuigen door de verlaagde prijzen en de bijhorende voordelige tarieven.

Wie zei er dat de energieprijzen alleen maar gingen stijgen? Electrabel kwam als eerste op de proppen om de stijgende energieprijzen halt toe te roepen en zelfs te doen dalen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!