Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Nespresso capsules + design mok voor 1 euro!

01/05/2015 Geld besparen, Kortingen

George Clooney krijg je er jammer genoeg niet bij, maar wat je bij My Coffee Box wel allemaal ontvangt voor 1 euro, is zeker ook de moeite!

Als welkomstgeschenk ontvang je een doosje met 21 koffiecapsules die compatibel zijn met Nespresso. Voorts zit er in het pakket ook nog een design mok en 4 lekkere snoepjes, en dit allemaal maar voor 1 euro!

Daarnaast ontvang je van My Coffee Box een degustatieboekje waarin je allerlei nieuwe smaken kan ontdekken.

Indien je intekent op dit aanbod, geniet je 72 uur van VIP-toegang tot de site.

Opgelet, na deze 72 uur begint er automatisch een abonnement te lopen waardoor je per maand 29,90 euro betaalt en in ruil iedere maand een selectie koffiecapsules ontvangt.

Als je enkel het proefpakket wilt ontvangen, kan je perfect je lidmaatschap opzeggen binnen de 72 uur en betaal je dus slechts 1 euro voor dit mooie pakket!

Neem alvast een kijkje op onderstaande link en laat je overtuigen door deze leuke welkomstaanbieding!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (5)

 • Veerle Sabbe schreef:

  Geachte,
  Er ging €29,90 van mijn rekening op 18/5 en 18/6. Ik heb geen koffiecapsules ontvangen en wens ook dat abonnement onmiddellijk stop te zetten. Gelieve €59,80 terug te storten.
  Dank u
  Met beleefde groeten,
  Veerle Sabbe
  Ambachtenstraat 1a
  8900 Ieper

 • WILLY IMPENS schreef:

  Geachte,
  Er ging €29,90 van mijn rekening OP 21/ 6 EN 21 / 7 / 2015. Ik heb geen koffiecapsules ontvangen en wens ook dat abonnement onmiddellijk stop te zetten. Gelieve €59,80 terug te storten. Ik verwittig ook testaankoop over uw praktijken in België.

  dank
  Willy Impens
  Vondelen 55
  9450 Denderhoutem ( België )

  Dank

 • christine Vanslambrouck schreef:

  Jammer dat ik dit niet eerder gelezen heb, al sinds 1 maand besteld en niets ontvangen, me eergisteren uitgeschreven Hoe is het mogelijk dat Gratis.be na het lezen van deze berichten nog de link naar deze site promoot

 • Jo schreef:

  Voor mij hetzelfde liedje: ik zag een betaling van mijn Mastercardafrekening gaan waarna het te laat was om de volgende betaling al te annuleren. Ik heb in het geheel NIETS ontvangen, terwijl dat ik een pakket voor 1 EUR en nog eens twee pakketten zou moeten ontvangen. Intussen gemaild met een persoon waarin een pakket beloofd, maar sedert enkele maanden hoor ik er niets meer van. Eén grote oplichterij is dit. Deze website mag deze reacties op de eerste plaats zetten, i.p.v. in het klein bij de reacties … Dergelijke praktijken moeten stoppen.

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!