Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Met korting naar Plopsaland!

09/05/2015 Kortingen

De verlengde weekends van Hemelvaart en Pinksteren staan weer voor de deur! Het moment bij uitstek om je kids te trakteren op een uitstap naar Plopsaland! We helpen je alvast op weg met enkele fikse kortingen!

Met het goede weer dat er aan zit te komen, is een trip naar de parken in De Panne of Coo zeker het overwegen waard! Wie op zeker wil spelen, kan natuurlijk ook altijd in Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa Indoor Coevorden terecht.

In Plopsaland De Panne valt er het hele jaar door wel iets te beleven. Een show met Maya de Bij, de Ketnet fandagen of de wervelende Plopsa Parade gaan jou en zeker de kids bekoren!

In Coo kan je dan weer poseren met Bumba, Bumbalu, Maya de Bij en nog zovele andere leuke figuren!

Boek je tickets online via onderstaande link met de actiecode PLOPSADEALS, want zo kan je veel goedkoper binnen.

Voor Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Coevorden spaar je 5 euro uit per ticket. In Plopsa Coo krijg je zelfs 6 euro korting!

In Plopsa Indoor Hasselt betaal je 4 euro minder! Zeker de moeite dus!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!