Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Lidl deelt gratis pralines uit voor moederdag!

09/05/2013 Gratis Producten

13_CON_PERSCOM_FBCOUPON_MOEDERDAGACTIE.pdfOnder het motto ‘een cadeau voor moederdag hoeft niet altijd veel geld te kosten’, deelt Lidl gratis doosjes zeevruchten uit.

En zeg nu zelf, welke vrouw eet er nu niet graag chocolade? Een cadeau dat bij moederdag letterlijk in de smaak zal vallen!

Via onderstaande link kan je de bon voor een gratis doos zeevruchten onmiddellijk downloaden in pdf-formaat en afdrukken.

Hou er wel rekening mee dat deze bon enkel ingewisseld kan worden op zaterdag 11 mei! Misschien maar goed ook, anders waren de pralines al op voor het moederdag was!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!