Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Laat gratis je taxushaag snoeien voor het goede doel!

12/06/2015 Gratis Diensten

Onder het motto ‘Vergroot de Hoop’ worden alle Vlamingen opgeroepen om hun taxussnoeisel gratis binnen te brengen in het containerpark. Dit snoeisel is kostbaar want het wordt gebruikt voor de productie van chemotherapieën.

De actie gaat dit jaar zelfs nog verder! Wie om welke reden dan ook zijn taxushaag niet zelf kan snoeien of op het containerpark geraakt, kan geheel gratis een beroep doen op de mensen van ‘Vergroot de Hoop’.

Want, als je taxushaag 40 meter of langer is, komen ze gratis je haag snoeien en draagt jouw snoeisel uiteindelijk ook bij tot de productie van chemotherapieën! Als dat geen goede daad is!

Voor meer informatie kan je terecht op onderstaande link of op het mailadres info@vergrootdehoop.be.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!