Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Krijg 5 euro retour bij Yves Rocher

05/11/2013 Geld besparen, Kortingen, Kortingscodes

Ben je een trouwe bezoeker van de website van Yves Rocher? Dan zal onderstaande kortingscode waarmee je 5 euro retour krijgt, zeker van pas komen!

De enige voorwaarde waaraan je moet voldoen, is dat je voor minimum 35 euro bestelt. Aangezien de verzending vanaf 25 euro volledig gratis is, zit je ook hiermee goed.

Ook als je nog geen ervaringsdeskundige bent op het vlak van shoppen bij Yves Rocher, kan deze kortingscode jou misschien wel overtuigen om kennis te maken met het groot aanbod aan producten, waaronder parfums en lichaamsverzorgingsartikelen en dit tegen een uiterst betaalbare prijs.

Plaats hieronder je bestelling voor 9 januari, vermeld de exclusieve kortingscode shopkerst2013, ontvang 5 euro retour bij een minimum aankoop van 35 euro én gratis verzending van je bestelling en kies daarenboven ook nog een gratis geschenk! De pret kan duidelijk niet op bij Yves Rocher!

Kortingscode: shopkerst2013


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!