Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

belgacomgratisinstallatie

Teken nu in op een pack van Belgacom en je installatie ter waarde van 129 euro is volledig gratis! Naast deze promotie krijg je ook nog een mooie maandelijkse korting van 13 euro gedurende 6 maanden én een extra korting van 30 euro gespreid over 6 maanden als je via onderstaande link klant wordt.

Als je voor het Comfort-pack kiest, betaal je dankzij al deze promoties slechts 44,95 euro per maand in plaats van 62,95 euro gedurende het eerste half jaar!

Daarnaast geniet je van onbeperkt internetvolume thuis en via de Wi-Fi Fon Spots op verplaatsing, krijg je 500 MB volume om op het 3G- of 4G-netwerk te surfen en heb je toegang tot 70 digitale zenders op je tv én kan je gebruik maken van TV Overal.

Ook de vaste lijn zit in dit pack. Hiermee bel je ‘s avonds en in het weekend gratis naar vaste lijnen en gsm-nummers.

Voor het Maxi-pack moet je maandelijks slechts 54,95 euro in plaats van 74,95 euro neertellen. Met het Maxi-pack krijg je hetzelfde als het Comfort-pack, met als enig verschil dat hierin 2 GB internetvolume opgenomen zit om via 3G of 4G te surfen.

Teken nu in op een Belgacom-abonnement en geniet van al deze voordelen! Nog mooi meegenomen, Belgacom zendt vanaf nu ook alle wedstrijden van de Jupiler Pro League uit!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Beste aanbiedingen

Een Smartphone voor 2 euro!

Een echte Android smartphone voor maar 2 euro? Lees hier hoe!
Meer weten - Aanvragen

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s