Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Kies je gratis cadeau bij Photobox!

14/11/2014 Gratis Producten

Photobox doet maar al te graag aan klantenbinding en daarom hebben ze weer mooie cadeaus klaarstaan voor jou! Als nieuwe klant heb je de keuze uit drie topaanbiedingen!

Het eerste cadeau waaruit je kan kiezen is een canvascollage van 20 X 30 cm. Vereeuwig jouw mooiste foto’s op een leuke canvas in de living, de keuken, de slaapkamer,…

Ook niet mis is het gratis fotoboek spiraal waarin je 30 pagina’s volledig kunt opvullen. Zet er jouw huwelijksfoto’s, vakantiefoto’s of foto’s van jouw kleine spruit in en laat jouw vrienden en familie hiervan meegenieten!

Met het nieuwe jaar in het verschiet is het derde geschenk ook wel een toppertje. De kalender in A4-formaat is een ideaal geschenk voor oma en opa, meter en peter, of waarom niet voor jezelf?

Deze drie aanbiedingen zijn – op de verzendkosten na – op en top gratis! Je kan enkel van deze promoties genieten bij een eerste bestelling binnen de 30 dagen na inschrijving. De actie is ook niet cumuleerbaar met andere promotiecodes.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!