Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Kies een gratis fotoproduct én win een iPad mini

10/06/2013 Gratis Producten, Gratis Wedstrijden

photobox3Nog geen klant bij Photobox? Schrijf je dan snel in via onderstaande link en je mag meteen een gratis fotoproduct kiezen!

Je hebt de keuze uit 60 gratis fotoprints, een gratis fotoboek design van 20cmX20cm met 30 pagina’s of een gratis poster op hout van 20X30 cm.

Daarnaast neem je door je registratie automatisch deel aan de wedstrijd waarmee je een iPad mini kan winnen!  Waar wacht je nog op?

Het gratis fotoproduct is voorbehouden voor nieuwe klanten. Bestaande klanten krijgen een kortingscode van 5 euro te gebruiken op het volledige assortiment.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!