Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

glowgolf

De zomervakantie ligt jammer genoeg weer volledig achter ons… En hoewel we nog enkele dagen kunnen genieten van prachtig nazomerweer, staat de herfst al te trappelen om ons wind, regen en nog van dat gure herfstweer te brengen.

Doe daarom zeker mee deze nieuwe wedstrijd en kom opnieuw in vakantiestemming! Je maakt kans op een weekendverblijf voor zes personen in Roompot Vakantiepark Weerterbergen!

Om de dagdagelijkse sleur en stress te ontvluchten, zit je goed in Weert, want deze Limburgs-Nederlandse stad werd in 2012 niet voor niets uitgeroepen tot de groenste stad van Nederland!

Ook het aanbod aan sport en ontspanning is ruim en gevarieerd in Vakantiepark Weerterbergen, met op kop uiteraard het gigantische waterparadijs! Kanovaren, waterfietsen of bootjevaren zijn zeker ook de moeite waard.

Of waarom geen spelletje glow-in-the-dark-minigolf? Leef je helemaal uit op de 18 holes van dit uniek en sensationeel golfspel, een aanrader voor jong én oud.

Je leest het al, vervelen zal je er zeker niet doen. Meer nog, misschien kom je met een weekendje zelfs niet toe! Dan maar enkele dagen langer blijven?


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Beste aanbiedingen

Een Smartphone voor 2 euro!

Een echte Android smartphone voor maar 2 euro? Lees hier hoe!
Meer weten - Aanvragen

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s