Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis website maken

In dit 2.0-tijdperk is een gratis website maken nog nooit zo eenvoudig geweest. Met een paar – vrij simpele – drukken op de knop, ben je zo de beheerder van je eigen stukje internet. Een stukje internet waar je vrij bent om te plaatsen wat je wilt, hoe je het wilt en wanneer je het wilt.
 

 

Gratis websites maken

 

 

 

Een website over je poëzie-albumverzameling? Een weblog over de eerste verjaardag van je teckel? De enige grens is je eigen inspiratie. En het leukste is; het is nog gratis ook!

 

 

Via welke tools kan je gratis websites maken?

SimpSite

SimpSiteEen grote aanbieder voor het maken van een gratis website is SimpSite. SimpSite is meerdere malen gekozen tot beste internetservice in hun categorie. Kies een schuilnaam en creëer je eigen stukje internet en dat helemaal gratis!

 

Webklik

WebklikWebklik is een autoriteit op het gebied van webbuilding. Het systeem is ook hier erg simpel. Kies je gebruikersnaam, lay-out en ga aan de slag met je webpagina’s. Je krijgt overal ondersteuning bij en je hoeft geen verstand te hebben van HTML.

 
EveryOneWeb

EveryOneWeb heeft al meer dan een miljoen gebruikers geholpen aan hun (eerste) gratis website. De gebruiksvriendelijke interface maakt het mogelijk om binnen een handomdraai je website te maken, te onderhouden en te uploaden. De inhoud van je pagina’s pas je aan door het gewoonweg in te vullen. Een andere kop? Een andere menuknop? Een andere voetnoot? Pas het aan en gebruik je fantasie!

 

 

Webnode

WebnodeMet Webnode kan je heel snel en gemakkelijk al een mooie website maken en dat volledig gratis. De site heeft ondertussen al 27 miljoen gebruikers. Je kan kiezen uit een heleboel ontwerpen die je zelf kan aanpassen.

 

Wix

WixMet Wix kan je gratis een prachtige website maken zonder technische vaardigheden. Je kiest eenvoudig een template, je past aan wat je wilt en vervolgens voeg je nog je eigen video’s, afbeeldingen en tekst toe.

 

       
        Loading...    
       

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!