Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Vondelmolen peperkoek

30/05/2013 Gratis Producten

vondelmolencranWord fan van Vondelmolen en geniet zo van allerhande voordelen en leuke acties. Daarnaast ontvang jij als eerste toffe geschenken en blijf je op de hoogte van nieuwe Vondelmolen producten.

Bovendien krijg je nu ook nog een gratis Vondelmolen Cranberry peperkoek cadeau om je te bedanken als fan! Na registratie op de website wordt de peperkoek naar het opgegeven adres verstuurd.

De cranberry peperkoek is de nieuwste smaak uit het assortiment van Vondelmolen. Deze peperkoek bevat minder suikers en meer vezels en smaakt lekker, fruitig en fris.

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!