Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis visitekaartjes

Wanneer je net begint met een bedrijfje of dienst, of wanneer je voor bijvoorbeeld school of voor een tijdelijk project werkt, zijn gratis visitekaartjes natuurlijk een verstandige optie. Op Vistaprint.be vind je de leukste service voor het maken van gratis professionele visitekaartjes. Ook kun je hier natuurlijk gemakkelijk mee bekijken of je op een later moment nog gebruik wilt maken van de betaalde diensten van Vistaprint. Je hebt dan immers een goed beeld van de printkwaliteit van Vistaprint.Niet zomaar een gratis visitekaartje

Je wilt natuurlijk niet een simpel visitekaartje, maar eentje die ook echt een goede eerste indruk achterlaat. Vistaprint gebruikt diverse soorten duurzaam papier, en ook de speciale toplagen maken je kaartje tot een ware eyecatcher. Van de ‘economy’ soort die Vistaprint heeft, kun je gratis vijftig visitekaartjes aanvragen. Geen extra’s, maar wel goede kwaliteit voor een klein prijsje. En de eerste vijftig kaartjes zijn dus helemaal gratis en voor niets. Je hebt keuze uit veertig verschillende ontwerpen, waarvan er ongetwijfeld een aantal zullen aansluiten bij jouw stijl en bedrijf.

Wanneer je een mooi ontwerp hebt uitgekozen, bijvoorbeeld met een mooie abstracte zwarte achtergrond, een blauw design, of een specifiek design voor je diensten als vakman, beautyspecialist of coach, dan kan het maken van een persoonlijk kaartje pas echt beginnen. Allereerst kun je het kaartje voorzien van je naam en je functie. Ook heb je twee adresregels om in te vullen en kun je verschillende contactgegevens invullen. Een telefoonnummer bijvoorbeeld, en een webadres waarop je (potentiële) klanten je website kunnen bezoeken. Ook e-mailadressen kunnen worden toegevoegd. Ook is er vanzelfsprekend plaats voor de bedrijfsnaam, die prominent op het kaartje wordt gezet. Hier kun je ook een boodschap onderzetten, een slogan of motto bijvoorbeeld.

Ook zijn er een hoop optionele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld diploma’s en ervaring toevoegen aan de achterkant. Je kunt hier tekst toevoegen, en de verschillende teksten op het kaartje kun je zelf vormgeven. Kies bijvoorbeeld uit verschillende lettertypen en geef de letters zelf de kleuren die je wilt. Ook de lettergrootte kun je aanpassen. Tekst draaien is ook mogelijk. Zo past jouw tekst altijd precies mooi op het kaartje. Wanneer je gratis visitekaartjes aanschaft, krijg je er een gratis kaartjeshouder bij, waarmee je jouw kaartjes netjes houdt en gemakkelijk bij de hand hebt.
Vistaprint.be
Vistaprint is de printspecialist waar je terecht kunt voor verschillende producten. Posters, spandoeken, fotoafdrukken en -producten en kaarten en uitnodigingen bijvoorbeeld. Ze staan bekend om de visitekaartjes van hoge kwaliteit, en er is dan ook veel mogelijk op het gebied van visitekaartjes voor jouw bedrijf. Verschillende mooie papiersoorten en een goede kwaliteit bedrukking in mooie kleuren, zorgen voor een visitekaartje dat gezien mag worden.

 

Met de vijftig gratis visitekaartjes kun je alle kanten op. Of je nu student bent en voor je studentenvereniging een visitekaartje nodig hebt of een beginnende zelfstandige bent: in het begin zijn vijftig gratis kaartjes geen overbodige luxe. Vistaprint heeft ook regelmatig acties met gratis producten. Een gratis spandoek of poster bijvoorbeeld. Kies hierbij uit een aantal standaard ontwerpen en make it your own! Vistaprint verzorgt ook digitale marketing!

Gratis met twee naar de film?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis tablet bij Test-Aankoop


Bespaar met Test-Aankoop en krijg een tablet cadeau!
Meer weten - Word nu lid

Win een duoticket naar Miami!


Win een duoticket naar Miami!
Meer wetenWin een duoticket naar Miami!

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s

Werken voor Gratis.be?