Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

gratis vat maesVolgens de website Familienaam.be zijn er in België zo’n 25.000 mensen met de familienaam Maes.

Ze wonen voornamelijk in de provincie Antwerpen.

Ben jij één van hen?

Dan heb je geluk, want de brouwerij Maes geeft je een gratis vat!

Ben je geen Maes, maar ken je er wel eentje? Stuur hem/haar dan de link door, zodat jij binnenkort ook kan meeprofiteren.

Voor andere brouwerijen zou deze promotie goedkoper geweest zijn, want van de Stella’s zijn er maar 155, slechts 257 mensen hebben als achternaam Artois en de 291 Cara’s wonen bijna allemaal in Wallonië.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (9)

 • Maes Kris schreef:

  Geachte

  Mijn naam is Kris Maes maar ben geen lid van facebook, toch wil ik gebruik maken van het gratis vat.
  Graag dan ook mij te berichten of dit mogelijk is of niet
  Alvast bedankt en vriendelijke groeten

  Kris Maes

 • maes danny schreef:

  mijn naam is maes danny geboren 01/09/1959 waarom krijg ik geen brief om deel te nemen voor een gratis vat?dit noem ik discriminatie!graag een bericht terug

 • maes danny schreef:

  mijn naam is maes danny geboren 01/09/1959 waarom krijg ik geen brief om deel te nemen voor een gratis vat? is dit geen discriminatie of is men mij vergeten?

  • Jan schreef:

   Beste Danny, Maes heeft naar zoveel mogelijk mensen met familienaam een brief gestuurd, maar ze zeggen erbij dat het mogelijk is dat niet iedereen een brief gekregen heeft. Je kan best contact opnemen met Maes zelf OF gewoon inschrijven via Facebook kan ook!

 • Maes schreef:

  Ik heb een vat in dit weekend maar ik hoorde dat je hiervoor bonnetjes opgestuurd kreeg van Maes alsook een tshirt zodat de cafébaas weet voor wie het vat is (de persoon die de bonnetjes heeft). Ik heb tot nu nog iets ontvangen. Wat nu?

 • maes jeannine schreef:

  waar kan ik mijn vat krijgen?
  Nergens kan ik met mijn toegestuurde bon terecht!
  In de drankcentrales weet men van niets en willen ze niet bestellen.
  Het heeft mij eigenlijk al meer gekost met rondrijden van her naar der!
  vriendelijke groeten.

 • Maes Dave schreef:

  Hallo , Ik ben Maes Dave van de stokerij straat 16 B2 te hechtel-eksel . Ik heb een bon van jullie ontvangen voor een gratis vat bier van 5l . Nu heb ik een zaterdag gevonden om dit met enkele vrienden te proeven . Maar ik kan het nergens niet meer vinden in de diverse drankenhallen of groot warenhuizen .In Bree in de drankenhal vertelde ze mij dat jullie dit nog voor mij konden bezorgen en dat we er zo toch nog van kunnen genieten. mijn bon code is LU41 . INdien u mij dit bezorgen zou dat op het volgende adres moeten zijn
  Patrick Van Den Broek , wilgenweg 14 ,3950 Bocholt

  ik dank u bij voorbaat

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!