Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis typelessen

07/04/2013 Gratis Diensten

blindtypenZit je ook steeds met twee vingers te tokkelen op je toetsenbord en wil je graag sneller en vooral blind kunnen typen?

Probeer dan gratis en zonder verdere verplichting de eerste typelessen van Ticken.

Met de Typereflex-methode leer je letters een voor een, zonder tijdsdruk. Hier staat niet het aantal slagen per minuut centraal, maar wel de ontwikkeling van je typereflex.

Dankzij deze unieke leermethode leer je dubbel zo snel blind typen als met de standaard leervormen en haal je na 15 uur al een zeer hoog niveau.

Bovendien oefen je waar en wanneer het jou uitkomt. Je krijgt video-instructies en de spelvormen en oefeningen maken het leuk.

Wedden dat je binnen enkele weken snel blind kan typen?

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!