Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis twee topthrillers bij lidmaatschap ECI

14/04/2013 Gratis bij aankoop

eciaspeSluit je nu aan bij ECI en krijg twee topthrillers van Pieter Aspe volledig gratis. Bij ECI vind je een ruim aanbod aan boeken, film, muziek, games en speelgoed.

Als lid van ECI profiteer je van de volgende voordelen: tot 25% korting op allernieuwste toppers, tot 10% korting op een groot assortiment van boeken, cd’s, films en games, extra getrouwheidskorting bij elke aankoop, uitnodigingen voor avant-premières van voorstellingen, en nog zoveel meer…

Er is één voorwaarde aan dit lidmaatschap verbonden: per kwartaal moet je minstens één artikel van 7,50 euro bestellen. Je kan na aankoop van 6 artikelen je lidmaatschap opzeggen, mits het respecteren van een opzegperiode van 1 maand.

Waarop nog wachten? Schrijf je in zodat je je meteen op de topthrillers Min 1 en Het Laatste Bevel van Pieter Aspe kan storten.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (3)

 • Naert Lieke schreef:

  Ik raad u dit AF om te doen!
  Ik heb het over een maand of 3 gedaan, en ik kreeg inderdaad alle 3 de boeken gratis thuis.

  MAAR;; Zo heb je wel een akkoord ondertekend dat je een abonnement aan gaat wat inhoud dat je om de 3 maanden zeker iets moet kopen. indien je het vergeten bent, stuurt de firma zelf jou een bon op van 25€ (waarvan je dan de rekening krijgt).

  lees alles AUB goed voor je aan dit meedoet! ik heb 5 dagen miserie gehad om dan uiteindelijk het terug te kunnen opsturen.

 • Lorre schreef:

  Mensen, begin NOOIT aan een lidmaatschap bij ECI, je geraakt er nooit nog uit.

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!