Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

MASHet Antwerpse museum MAS bestaat één jaar en dat wordt gevierd met een reusachtige fruittaart voor maar liefst 4000 mensen.

De veiling van Hoogstraten schenkt tachtig kilo aardbeien voor het beleggen van de MAS taart, dus er zullen flink wat aardbeien op de taart liggen.

Vanaf 9u30 starten de bakkers van de Syndicale Unie voor Brood en Banket met het samenstellen van de MAS verjaardagstaart, maar als je zeker wil zijn van een hapje moet je rond 13u beginnen aanschuiven, dan zal hij klaar zijn.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!