Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Suske en Wiske - De Laaiende LiniesHet verhaal van de grote verdedigingslinies in de grensstreek tussen Nederland en Vlaanderen werd het onderwerp van het gloednieuwe stripavontuur ‘De Laaiende Linies’ van Suske en Wiske. Wil je dit album gratis in de bus krijgen? Lees dan snel verder.

Van de 16de tot de 18de eeuw waren Vlaanderen en Nederland het strijdtoneel van verschillende bloedige oorlogen tussen grootmachten. Iedereen herinnert zich wel uit de geschiedenislessen de verhalen over De Tachtigjarige Oorlog, de Godsdienstoorlogen en de Opstand. Tijdens eerstgenoemde oorlog (1568-1648) bouwden zowel Spaanse als Staatse of Nederlandse troepen verdedigingswerken in wat later de grensstreek werd tussen Vlaanderen en Nederland.

Deze Staats-Spaanse linies zijn het onderwerp van het groots opgezette Europese project ‘Forten en linies in grensbreed perspectief’, waarvan de provincie Oost-Vlaanderen partner is en tal van activiteiten organiseert. Eén van de projecten is een nieuwe, spannende Suske en Wiske-strip met heel wat extra’s in de vorm van boeiende historische info.

Wil je dit album helemaal gratis ontvangen? Stuur dan een mail naar petra.cayman@oost-vlaanderen.be. Vermeld in het onderwerp van je mail ‘Suske en Wiske’ en in de mail zelf jouw postadres. (zolang de voorraad strekt)


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis tablet bij Test Aankoop

Gratis traprenovatie?

Vocht in huis?

Als Mobile Viking heb je heel wat gratis voordelen

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s