Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis spelconsole van TechniGame

11/11/2015 Gratis bij aankoop

Geloof het of niet, maar bij Unigro ontvang je bij je bestelling gratis een spelconsole van TechniGame! Van een leuk sinterklaascadeau gesproken!

Er worden twee controllers bijgeleverd én met de 50 spelletjes is urenlang speelplezier gegarandeerd voor jong én oud!

Daarnaast kan je voor slechts 19,99 euro een Sound Bar van SoundBoost mee bestellen. Sluit deze aan op je tv of dvd-speler en geniet van een verbluffend geluid in je living.

Neem gerust je tijd om het ruime assortiment van Unigro uit te pluizen. Elektro, multimedia, speelgoed, woon- of tuinartikelen, Unigro verkoopt het allemaal.

Daarnaast doe je door je aankoop automatisch mee aan de tombola waarbij je een Full HD led-tv van Sony kan winnen.

Hoe ontvang je dit exclusieve geschenk? Simpel, plaats je bestelling voor om het even welk bedrag en duid in je winkelmandje aan dat je de gratis spelconsole wenst te ontvangen. Het toestel zal samen met je aankoop geleverd worden. De actie loopt nog tot 22 november!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!