Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

gewoongroterOm de campagne ‘Gewoon groter’ extra in de verf te zetten, geeft Mobiel Vlaanderen gratis sleutelhangers weg. Hiervoor hoef je alleen je gegevens in te vullen op onderstaande link.

Deze campagne benadrukt het belang van goed afgestelde spiegels om zo ongelukken op autosnelwegen met trucks te vermijden, want zoals de slogan zegt: de trucks zijn ‘gewoon groter’ en daardoor ook minder wendbaar. Ook hebben ze hierdoor een langere remweg en kunnen ze moeilijker uitwijken.

Dus, vraag die sleutelhanger aan, stel je stiegels goed af en onthou vooral dat vrachtwagens gewoon groter zijn! Deze campagne is een initiatief van de Vlaamse Overheid.

De voorraad sleutelhangers is jammer genoeg al op!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties (2)

  • chris schreef:

    Zou het niet te overwegen zijn om ipv sleutelhangerkosten een weggebruiker de kans geven om als copiloot mee te rijden met een truck. DAN pas zou men beseffen wat die mensen moeten doen om veilig door het modale verkeer te geraken ! Dit zou ook mogen een onderdeel zijn van de rijopleidingen….

  • Pascale Wils schreef:

    Tot mijn spijt moet ik jullie meedelen dat alle sleutelhangers op 4 dagen tijd uitgeput zijn. Folders zijn nog wel steeds te verkrijgen.

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis tablet bij Test Aankoop

Gratis traprenovatie?

Vocht in huis?

Als Mobile Viking heb je heel wat gratis voordelen

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s