Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis sleutelhanger

08/06/2013 Gratis Producten

gewoongroterOm de campagne ‘Gewoon groter’ extra in de verf te zetten, geeft Mobiel Vlaanderen gratis sleutelhangers weg. Hiervoor hoef je alleen je gegevens in te vullen op onderstaande link.

Deze campagne benadrukt het belang van goed afgestelde spiegels om zo ongelukken op autosnelwegen met trucks te vermijden, want zoals de slogan zegt: de trucks zijn ‘gewoon groter’ en daardoor ook minder wendbaar. Ook hebben ze hierdoor een langere remweg en kunnen ze moeilijker uitwijken.

Dus, vraag die sleutelhanger aan, stel je stiegels goed af en onthou vooral dat vrachtwagens gewoon groter zijn! Deze campagne is een initiatief van de Vlaamse Overheid.

De voorraad sleutelhangers is jammer genoeg al op!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (2)

  • chris schreef:

    Zou het niet te overwegen zijn om ipv sleutelhangerkosten een weggebruiker de kans geven om als copiloot mee te rijden met een truck. DAN pas zou men beseffen wat die mensen moeten doen om veilig door het modale verkeer te geraken ! Dit zou ook mogen een onderdeel zijn van de rijopleidingen….

  • Pascale Wils schreef:

    Tot mijn spijt moet ik jullie meedelen dat alle sleutelhangers op 4 dagen tijd uitgeput zijn. Folders zijn nog wel steeds te verkrijgen.

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!