Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis shirt Rode Duivels bij Sport/Voetbalmagazine

30/07/2013 Gratis bij aankoop

sportvoetbalmagazineHet nieuwe voetbalseizoen is afgelopen weekend weer op gang geschoten, en voor wie op de hoogte wil blijven van al het voetbal- en sportnieuws, is er Sport/Voetbalmagazine.

Dit blad schotelt je iedere woensdag 100 pagina’s voor boordevol interessante artikels en interviews, deskundige analyses, mooie actiebeelden, alle uitslagen en klassementen en nog zoveel meer!

Ook aan de overige topsporten wordt de nodige aandacht besteed: van tennis tot wielrennen, van basket tot volley, aan leuke foto’s en reportages ook hier geen gebrek.

Twijfel dus niet langer en teken als de bliksem in op een jaarabonnement op Sport/Voetbalmagazine. Je betaalt hiervoor tijdelijk slechts 138 euro in plaats van 182,95 euro, oftewel een mooie besparing van 25%.

Daarnaast ontvang je nog eens 6 nummers extra (een extra besparing van 21 euro) én als klap op de vuurpijl het officiële voetbalshirt van onze Rode Duivels ter waarde van 80 euro. Zo geeft Sport/Voetbalmagazine je in totaal maar liefst 145,95 euro cadeau en krijg je dus meer dan je effectief betaalt! Met dit voetbalshirt ben je bovendien gewapend om de Rode Duivels aan te moedigen in hun missie naar Brazilië!

Als abonnee heb je nog een aantal privileges. Zo heb je onbeperkt toegang tot het online archief en de digitale versie van het magazine en dit zowel op je pc, smartphone als tablet. Daarnaast krijg je ook korting op speciale sportuitgaves zoals de wielergidsen en ontvang je iedere week een mooie poster bij het weekblad.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!