Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis ringtones

Een saaie standaard ringtone is natuurlijk niet zo leuk als een ringtone die je zelf hebt uitgekozen. Hoe leuk is het als je toestel afgaat met je favoriete muziek van dit moment? Wij leggen je graag uit hoe je nieuwe ringtones kunt bestellen voor je iPhone of Android toestel, en waar je sites vindt waar je deze ringtones gratis kunt downloaden.

 

Hoe kan je nieuwe ringtones instellen op je iPhone of Android telefoon?
Veel gebruikers van smartphones gebruiken een standaard ringtone, omdat ze niet weten hoe ze gemakkelijk ringtones kunnen downloaden en installeren, of omdat ze bang zijn dat het duur is om ringtones te downloaden. Ook komt het voor dat je na het bestellen van ringtones bijvoorbeeld vast zit aan een abonnement, iets waar de meeste gebruikers natuurlijk niet op zitten te wachten. Je kunt zelf ringtones maken, of gebruikmaken van gratis diensten om beltonen te downloaden of naar je telefoon te sturen.

 

Op de iPhone bijvoorbeeld, kun je van bepaalde muzieknummers een ringtone maken. Wanneer je een muzieknummer hiervoor kunt gebruiken is dit in de iTunes store aangegeven met een ‘bel’ icoon. Dit is echter vrij kostbaar. Ook muziek die je al hebt, kun je omzetten in een ringtone voor je mobiel. Je moet dan een aantal stappen nemen, zoals het uitkiezen van een fragment uit het nummer, de muziek converteren naar een ringtone, omzetten naar een ACC-versie en het nummer vervolgens uit iTunes naar je bureaublad halen. Vervolgens kun je het omzetten van .m4a naar de .m4r standaard voor iTunes ringtones. Deze kun je vervolgens automatisch toevoegen aan je iPhone, door je telefoon en computer te synchroniseren. Ook de Windows versie van iTunes heeft deze mogelijkheid.
Wil je gemakkelijker aan ringtones komen, dan is het bestellen van ringtones natuurlijk de beste optie voor jou!

 

Waar download je gratis ringtones?

De meest eenvoudige manier om ringtones op je iPhone  te zetten, is de online dienst Audiko. Op Audiko.net kun je een overzicht vinden van ringtones die gratis te downloaden zijn voor de iPhone. Je voegt ze toe aan iTunes en als je synchroniseert zijn deze gemakkelijk in te stellen als ringtone. Er zijn vele nummers beschikbaar, dus de kans dat jouw favoriete nummer er tussen zit is zeer groot. Wanneer je een nummer zelf wilt uploaden, dan kan dit ook. Je selecteert een fragment en kunt dit vervolgens downloaden. Toevoegen aan je iPhone is zo gedaan. De dienst is legaal, omdat de ringtones maximaal dertig seconden duren, en je dus een soort previewversie hebt. Die halve minuut is voor een ringtone natuurlijk meer dan genoeg.

Op www.surfplaza.be/webgids/beltonen kun je ook beltonen bestellen zonder abonnement. Hier vind je onder andere de leukste muzieknummers van dit moment. Op http://www.allesgsm.net/gratis-ringtones-bc.html vind je veel gratis ringtones van hippe popsongs, van bijvoorbeeld The Black Eyed Peas, Fedde Le Grand en vele, vele anderen.

Gratis met twee naar de film?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis € 50 (of een pot verf) bij Hello Bank!


Open je Hello Bank! rekening en krijg € 50 cadeau
Meer weten - Open nu je Hello Bank! rekening

Gratis tablet bij Test-Aankoop


Bespaar met Test-Aankoop en krijg een tablet cadeau!
Meer weten - Word nu lid

Gratis woonmagazine M*Wonen – editie 2017


Normaal € 5,95, nu volledig gratis!
Meer weten - M*Wonen gratis aanvragen

Gratis Luxe fotoboek ter waarde van € 34,95


Bestel gratis een fotoboek Luxe A4 met 26 pagina’s!
Meer weten - Bestel je gratis fotoboek

Win een duoticket naar Miami!


Win een duoticket naar Miami en andere leuke prijzen!
Meer weten - Waag nu je kans!

Gratis 6 maanden basispremie bij Corona Direct


Gratis 6 maanden basispremie bij Corona Direct
Meer weten - Gratis 6 maanden basispremie

Krijg hoge terugbetalingen bij Dentalia Plus


Bespaar honderden euro's bij de tandarts met Dentalia Plus
Meer weten - Laat je nu verzekeren

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s