Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

seatleonscBen je op zoek naar een nieuwe wagen of wil je met het oog op de toekomst eens een ander automerk/model uittesten? Dat kan! De nieuwe Seat Leon SC staat klaar om gratis met jou een ritje te maken bij je erkend Seat-concessiehouder.

De Seat Leon SC is de enige wagen in zijn segment met full-ledkoplampen, die meteen feller, helderder en zuiniger werken dan de traditionele gloeilampen. De leddaglichten zorgen bovendien ook voor meer veiligheid, want zowel voor jou als de andere weggebruikers wordt de zichtbaarheid verhoogd.

Deze sportieve 3-deurs wagen heeft daarnaast een zeer wendbaar chassis, een elektronisch panoramisch schuifdak en een verlaagde CO2-uitstoot. Want, hoewel het een krachtige en dynamische wagen is, zorgen het lichtgewicht design, de verbeterde motoren en de uitstekende aerodynamische eigenschappen voor een lagere CO2-uitstoot.

De nieuwe Seat Leon SC is verkrijgbaar vanaf 15490 euro en dit met maar liefst 5 jaar garantie! Waarop nog wachten? Test hem nu gratis uit en laat je overtuigen!

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis tablet bij Test Aankoop

Gratis traprenovatie?

Vocht in huis?

Als Mobile Viking heb je heel wat gratis voordelen

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s