Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis proeflenzen Air Optix

26/11/2013 Gratis Producten

Multifocale contactlenzen vormen voor heel wat mensen de ideale oplossing, want ze hebben het immense voordeel dat je er zowel van op verre afstand als van dichtbij scherp mee ziet!

En in tegenstelling tot een leesbril, draag je contactlenzen de hele dag door en valt zo ook het gedoe met het op- en afzetten van de bril weg. Lenzen zijn onzichtbaar en bieden je dus zo heel wat comfort en extra voordelen.

Via onderstaande link kan je een gratis proefpakket van deze multifocale contactlenzen aanvragen van het merk Air Optix.

Vul je gegevens in en je zal per mail een coupon ontvangen waarmee je het proefpakket voor 1 maand gratis multifocale lenzen bij je dichtstbijzijnde opticien kan afhalen.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!