Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis proefabonnement op Napster

01/12/2013 Gratis Diensten

Napster is terug van weggeweest! Vergeet Spotify en Deezer, want de pionier van de digitale muziek is van plan heel Europa in te palmen!

Zit je nog met twijfels? Geen probleem, je kan Napster gedurende 30 dagen gratis uitproberen. De Napster-catalogus bevat in totaal meer dan 20 miljoen tracks. Daarnaast krijg je volledige toegang tot de geavanceerde muziekfuncties zoals afspeellijsten en radiostations.

Of je nu gebruik maakt van een computer, smartphone of tablet, de online streamingdienst van Napster is op elk toestel beschikbaar.

Napster heeft volledig komaf gemaakt met het verleden, waar het vooral bekend stond als programma om illegaal muziekbestanden uit te wisselen via het internet. De muziekindustrie was ‘not amused’ en er kwamen zelfs enkele rechtszaken aan te pas.

Maar eind goed al goed dus, want nu opereert Napster als een volledig legale downloaddienst, met een enorm aanbod aan muziek.

Er worden bij het aanmelden om kredietkaart- of Paypal gegevens gevraagd, maar tijdens je proefperiode van 30 dagen moet je NIETS betalen en je kan kosteloos stopzetten!

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!