Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis poster op hout bij Photobox

28/05/2013 Gratis Producten

photoboxposterhoutPhotobox heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd, een poster op hout. Meteen een leuk (en goedkoop) geschenk voor vaderdag, want je kan er tijdelijk één gratis bestellen bij Photobox!

De gratis aanbieding geldt op een poster in het formaat 20X30 cm. De poster wordt gedrukt op dik professioneel fotopapier en zit vast op een MDF plaat van geperst hout. Met het meegeleverde bevestigingsmateriaal kan de poster onmiddellijk opgehangen worden.

Dit formaat van poster kost normaal gezien 14,95 euro, maar nu betaal je dus enkel de verzendkosten. Je kan ook voor een groter formaat gaan (30X30, 30X40, 20X50 of 40X50) waarvoor je dan 14,95 euro minder betaalt. Zo moet je voor de grootste poster in het 40X50 formaat slechts 10 euro neertellen in plaats van 24,95 euro.

Bestel via onderstaande link en vergeet bij het afrekenen de promotiecode BENPCGR niet in te geven. Deze aanbieding is voorbehouden voor nieuwe klanten van Photobox.

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!