Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis naar privé-verkoop Petit Bateau

21/04/2015 Geld besparen, Gratis Diensten, Kortingen

Petit Bateau heeft zijn strepen meer dan verdiend op het vlak van kinderkleding. Het trendy kledingmerk staat voor tijdloos en een zachte kwaliteit en valt zowel bij kinderen als hun ouders in de smaak.

Want zeg nu eerlijk, wie wordt er niet vrolijk van de mooie kleertjes van Petit Bateau?

Wil jij je kleine ukkepuk graag verwennen met deze kleren van Petit Bateau?

Schrijf je dan op onderstaande link zeker in op de gratis privé-verkoop op zaterdag 25 en zondag 26 april in de Waals-Brabantse gemeente La Hulpe.

Wil je niets aan het toeval overlaten en als eerste kunnen kiezen? Dan kan je je ook altijd inschrijven voor de avant-première op vrijdag 24 april. Dit kost je wel 10 euro.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!