Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

basketbal sportpaleisDe Port of Antwerp Giants willen op 15 februari hun kwartfinale van de Belgische basketbalbeker tegen Charleroi in een echte heksenketel afwerken. Daarom verhuizen ze voor één keer van de Lotto Arena naar het naburige Sportpaleis en mogen 14.000 fans er gratis in. ‘We willen een NBA-sfeer creëren’, luidt het bij de Giants.

Port of Antwerp Giants speelt zijn heenwedstrijd in de kwartfinale van de Beker van België tegen en in Charleroi op woensdag 8 februari. De terugwedstrijd vindt een week later plaats.

Het is niet voor het eerst dat de Antwerpse ploeg zoveel mogelijk basketfans in het Sportpaleis bijeen probeert te krijgen. In 2010 speelden de Giants er de halve finale in de play-offs tegen Luik. Circa 13.000 basketfans zorgden toen voor een Belgisch bezoekersrecord. Drie jaar daarvoor al hadden iets meer dan 11.000 toeschouwers de Giants in het Sportpaleis aangemoedigd tijdens hun Europese match tegen Fribourg.

Dankzij het nieuwe en grotere balkon in het Sportpaleis wil de club het bezoekersrecord nog scherper stellen.

Belangstellenden kunnen zich vrijdag 3 februari vanaf 9.00 uur inschrijven voor tickets en dit tot zolang de voorraad strekt; bij de vorige Sportpaleiswedstrijd waren de beschikbare plaatsen in minder dan 24 uur allemaal weg.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

  • fotoposters schreef:

    Hallo, leuke website. Fijn deze site gevonden te hebben. Doe zo verder zou ik zeggen. Krijg je veel bezoekers naar jou blog ? Wij hebben zelf ook een leuke website met een webshop eraan gekoppeld. We leveren personaliseerbare promotietools & decoratieve elementen aan de kapper, manicures en andere beauty zaken.

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!