Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Miniature Divine Cream bij L’Occitane

16/10/2013 Gratis Producten

Op de markt circuleren heel wat anti-verouderingscrèmes, maar bij L’Occitane en Provence kan je terecht voor de Immortelle Divine Cream. Dit product werd niet voor niets door The Anti-Ageing Beauty Bible uitgeroepen tot beste anti-ageing crème!

De Divine Cream is opgebouwd uit een combinatie van de biologische essentiële oliën van Immortelle en Mirre en wordt daarnaast verrijkt met plantaardige oliën boordevol omega 3 en 6. Dit zorgt voor een huid die zijdezacht aanvoelt en geeft ook een kalmerend gevoel!

Via onderstaande link kan je een gratis sample van 3 ml aanvragen. Ofwel kan je het product zonder aankoopverplichting in een deelnemende L’Occitane boetiek gaan afhalen, ofwel wordt deze Miniature Divine Cream aan jouw online bestelling toegevoegd na vermelding van de actiecode MINIDIVINE.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!