Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis mini-mozzarella bij Lidl

07/05/2013 Gratis Producten

mozzarellalidlNu de zon zich stilaan meer en meer laat zien, kunnen we de barbecue weer uithalen. Als je nog op zoek bent naar een leuk en gemakkelijk aperitiefhapje, kunnen we jou wel op ideeën brengen.

Ga ten laatste zaterdag 11 mei een gratis verpakking mini-mozzarella halen en combineer de mozzarellabolletjes met een kerstomaatje op een tandenstoker en laat het vooral smaken. Een lekker en zeer eenvoudig hapje om het diner goed te beginnen!

Like de facebookpagina van Lidl en in ruil ontvang je de bon voor een gratis verpakking mini-mozzarella.

Wegens het grote succes van deze actie en om zeker over voldoende voorraad te beschikken, heeft Lidl beslist dat deze bonnen nog tot en met zaterdag 11 mei ingeruild kunnen worden!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (3)

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!