Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis mexicano

24/04/2013 Gratis Producten

mexicanoMexico Mexiiiiico, zo klonk het op het WK 1986 in Mexico voor onze Rode Duivels… Hopelijk geraken ze tot in Brazilië en kunnen ze hun prestaties daar evenaren.

Tot die tijd moeten wij ons troosten met mexicano mexiiiiicano! Jawel, want ditmaal krijg je bij de Fritkotactie een gratis mexicano cadeau.

Het principe blijft hetzelfde: registreer je op de website via onderstaande link en na je registratie ontvang je de bon voor een gratis mexicano in je mailbox.

Je kan je bon nog inleveren tot en met zondag 5 mei, maar vraag de bon zeker tijdig aan, want op=op!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

  • Kasper schreef:

    Heb mijn bon zonder problemen aangevraagd en afgeprint. Let wel op, als je een bon wilt hebben moet je een account maken op de site frietkotactie. Zorg aan het eide van de invulpagina dat je de juiste vakjes hebt aangevinkt, deze manier krijg je niet elke week een nieuwsbrief of andere onnodige dingen. Voor de rest zeer tevreden.
    Nu enkel nog de bon gebruiken.

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!