Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Heb je je nog niet ingeschreven bij Club Nestlé? Zonde, het kost je niets en levert je alleen maar tal van voordelen op!

Zo ontvang je maandelijks kortingsbonnen die je tot tien euro kunnen opleveren én word je automatisch op de hoogte gebracht van alle 100% terugbetaald acties.

Daarnaast ontvang je ook 1- minuut-videotips om samen eten nog leuker te maken en maak je bovendien kans op schitterende prijzen.

En je zal er heus niet alleen zijn, want Club Nestlé heeft inmiddels al meer dan 100.000 leden!


       
        Loading...    
       

Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (3)

  • v vandekerckhove schreef:

    Je krijgt een persoonlijke email waarin staat dat je 6×50 cl vittel 100 procent terug betaald krijgt, dat koop je dan en als je de terugbetaling wenst aan te vragen, is dit helaas onmogelijk want de cashback voor dit artikel staat er niet tussen op myshopi, leuk is anders …

  • van de vekde denise schreef:

    Ik heb vittel gekocht je krijgt 100 procent terugbetaald maar doordat de cashback voor dit artikel er niet tussen staat is het onmogelijk de terugbetaling aan te vragen.

  • Vangilbergen christiane schreef:

    Graag bonnen

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!