Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Geloof het of niet, maar bij Unigro ontvang je bij je bestelling gratis een hifi/multimedia cadeau, en wat voor één!

Een led-tuner van Soundwave Music Center waarmee je naar hartelust naar je favoriete muziek kan luisteren. Het geluid op dit trendy toestel is van een onberispelijke kwaliteit.

Neem gerust je tijd om het ruime assortiment van Unigro uit te pluizen. Elektro, multimedia, speelgoed, woon- of tuinartikelen, Unigro verkoopt het allemaal.

Daarnaast doe je door je aankoop automatisch mee aan de tombola waarbij je een Acer laptop kan winnen.

Hoe ontvang je dit exclusieve geschenk? Simpel, plaats je bestelling voor om het even welk bedrag en duid in je winkelmandje aan dat je het gratis hifi/multimedia toestel wenst te ontvangen. Het toestel zal samen met je aankoop geleverd worden. De actie loopt nog tot 17 oktober!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties (4)

 • Tiny schreef:

  Is er een adder onder het gratis bij dit gratis geschenk? Een televisie gratis krijgen kan ik moeilijk geloven. OK, er zijn transportkosten aan verbonden maar die zijn nog steeds te laag in vergelijking met het aangeboden artikel.
  Wat is jullie ervaring of mening?

  Groetjes

 • Frederic schreef:

  Hoogstwaarschijnlijk krijg je de nobele onbekende Soundwave opgestuurd en staan de 3 andere afbeeldingen er enkel ter afleiding…

 • Anne schreef:

  Laat u toch niet vangen met die “prachtige cadeau’s”. Ik ben zelf gaan kijken wat ze gaven en het werd het eerste, nl het hifi toestel. Als je een plastic toestelletje van 26cm op 11cm een hifi toestel kan vinden. Het is gewoon een klein radiootje op batterijen en als je dan vraagt naar de andere cadeau’s zoals de smartphone en de tv dan zeggen ze doodleuk dat dit via tombola is en dat dit vermeld staat in de kleine lettertjes. Het zullen dan wel hele kleine lettertjes zijn want ik heb die niet gevonden op hun folder. Ik wist wel dat dit gewoon marketing s maar ik ben gaan kijken om te bewijzen aan een vriend dat dit puur een lokmiddel is om je te doen bestellen. Ik vind zulke praktijken echt verwerpelijk en ben nog altijd verbaasd dat dit zomaar kan. Foei Unigro!

 • Eddy D'Hondt schreef:

  Bende oplichters die unigro !!!
  De kleine goedgelovige mens zal er weer inlopen al moet het met een lening!
  Vervolgen die handel!!!

Reageer met Facebook

Gratis met twee naar de film?

Kinepolis cinema vouchers

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis tablet bij Test Aankoop

Gratis traprenovatie?

Vocht in huis?

Als Mobile Viking heb je heel wat gratis voordelen

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s