Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Voormalig Amerikaans president John Fitzgerald Kennedy alias JFK zou deze maand 100 jaar geworden zijn.

Het Belgisch Munthuis herdenkt dit jubileum met een Officiële Dollarmunt van John F. Kennedy. Deze munt is volledig verguld in 24-karaats goud!

Er worden maar maximaal 2.017 exemplaren gratis weggegeven. Snel zijn is dus de boodschap!

Wil jij deze unieke munt gratis bestellen? Wacht dan niet langer en vraag de munt vandaag nog aan. Je betaalt enkel de verzendkosten van € 4,95.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (2)

 • GILSON PAUL schreef:

  BIJ ELKE BESTELLING KRIJG IK EEN FLAYER VAN U VOOR EEN GRATISE OFFICIELE DOLLARMUNT VAN ‘100 JAAR JKF’ EN ELKE KEER IK EROP REAGEER STAAT DAT HET NIET MEER GELDIG IS. GRAAG EEN UITLEG.

  • Ruben schreef:

   Dag Paul
   De actie is inderdaad verlopen. Dat wil dus zeggen dat de promotie niet meer geldig is. Uiteraard heeft de aanbieder van de promoactie hier alle recht op.
   We vinden het jammer dat je er niet op tijd bij was om te kunnen profiteren van deze actie. Hopelijk heb je de volgende keer meer geluk.
   Hou alvast onze website goed in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van gratis aanbiedingen!
   Vriendelijke groet

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!