Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Films Downloaden

gratis films downloadenGratis films downloaden willen we allemaal wel, maar kan dit ook op een legale manier?

De laatste jaren zijn het aantal sites waar je films kan streamen en torrents kan downloaden enorm toegenomen. Jammer genoeg zijn de meeste van deze sites in strijd met het auteursrecht. Het downloaden van films op deze websites is illegaal. Als je betrapt wordt, kan je streng gestraft worden voor het schenden van de auteursrechten.

Het downloaden van een film met copyright is verboden tenzij je hiervoor een vergoeding betaalt. Denk maar aan Netflix.

Gelukkig zijn er ook heel wat legale sites waar je legaal en gratis films kan streamen en downloaden.

Waar kan je gratis en legaal films downloaden?

OVGuide

OVGuide OVGuide werd opgericht in 2006 en staat voor ‘Online Video Guide’. Het is een zoekmachine waar je meer dan 3.000 films, video’s, tv-series en documentaires kan terugvinden. Je kan eenvoudig zoeken via de zoekfunctie bovenaan de pagina, per categorie of alfabetisch. Heb je gevonden wat je zoekt, dan kan je de film rechtstreeks via OVGuide bekijken of word je verder doorgestuurd naar de website die de film aanbiedt. Om toegang te krijgen tot alle inhoud dien je je wel eerst even te registreren.

 

Openculture

OpencultureVia Openculture kan je honderden films gratis en legaal bekijken. Je vindt er vooral educatieve en culturele media terug. De collectie bestaat uit audiofragmenten, online cursussen, e-books, films en documentaires. Je kan er bijvoorbeeld legendarische werken terugvinden van onder andere Hitchock, Tarrantino en Kubrick. Een heel boeiende website voor mensen die houden van echte klassiekers en interessante documentaires.

Archive.org

Archive.orgOp Archive.org vind je een groot aanbod van vooral oude films waarvan het auteursrecht is verlopen. Je kan ze dus steeds gratis en legaal bekijken. Je vindt er vooral alternatief materiaal zoals propaganda films, indie films en oude bioscoopfilms. Je zou het kunnen zien als een internet museum waar je nog echte pareltjes kan ontdekken.

 

Emol.org

Emol.orgEMOL ofwel Entertainment Magazine Online lanceerde zijn website in 1995. Je vindt er een mooie verzameling van klassieke films en cartoons die je gratis en legaal kan bekijken. Denk maar aan Charlie Chaplin, Sherlock Holmes, Betty Boop en Bugs Bunny. Het is niet nodig om je in te schrijven. De meeste films op deze site hebben een streaming link en een download link.

Gratis met twee naar de film?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis tablet bij Test-Aankoop


Bespaar met Test-Aankoop en krijg een tablet cadeau!
Meer weten - Word nu lid

Win een duoticket naar Miami!


Win een duoticket naar Miami!
Meer wetenWin een duoticket naar Miami!

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s