Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis extra’s bij De Morgen en De Standaard

19/10/2013 Gratis bij aankoop

De Morgen en De Standaard delen dit weekend cadeaus uit! Koop dus zeker beide kranten om van al deze leuke extra’s te profiteren!

Zo krijg je bij de weekendeditie van De Morgen de eerste dvd van de Japanse topreeks Shokuzai volledig gratis.

Deze internationaal bejubelde reeks gaat over het schoolmeisje Emili dat in een Japans dorpje vermoord wordt. Wat volgt is een indrukwekkend staaltje acteerwerk van haar vier klasgenoten die het lichaam terugvinden en vervloekt worden door de moeder van het meisje.

De Standaard is dan weer helemaal in de ban van de nieuwe fototentoonstelling van Lieve Blancquaert. Je vindt in de krant een gratis toegangskaart voor haar tentoonstelling Birth Day die je nog tot en met 5 januari in het ING Cultuurcentrum in Brussel kan bezoeken.

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!