Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis educatief materiaal over het bos

02/02/2013 Gratis Producten

bosBen je leerkracht, lid van een jeugdbeweging of zoek je gewoon leuke activiteiten rond en in het bos? Neem dan eens een kijkje op de website van'”De Boom In’.

Deze website biedt een leertraject voor het lager onderwijs aan over bomen en het bos. De makers baseerden zich hierbij op de verschillende leerplannen en de principes van Educatie voor Duurzame Ontwikkeling.

Per graad vind je een onderverdeling terug met de verschillende activiteiten, waaruit je dan een eigen lespakket kunt samenstellen.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!