Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis E-cards

Gratis e-cards versturen

Een kaartje blijft bij. Maar naast het gebruikelijke kaartje is een e-card ook een persoonlijke voetnoot om een heuglijk feit te vieren. Of als je iets stoms hebt gedaan, iemand overleden is, op Valentijnsdag je iemand heimelijk de liefde wilt verklaren, of zomaar een kaartje wilt versturen; er zijn legio gelegenheden te bedenken om een digitale wens te versturen. Gratis.be ging op zoek naar de beste, leukste, origineelste websites om een e-card te versturen. Allen hebben ze één ding gemeen; je kunt ze gratis versturen.

 

Belg.be

Ecard.belg.be is één van de meest gebruiksvriendelijke websites om een e-card aan je gelieven te versturen. Je hebt keuze uit 335 ontwerpen, gerangschikt op de meest uiteenlopende onderwerpen. Dus mocht je een e-card nodig hebben voor bijvoorbeeld een geboorte, Kerst, moederdag, een nieuwe woning of een beterschapskaart; Belg.be heeft het allemaal.

Klik op je gekozen ontwerp, verzin een leuke tekst en voeg een ontvanger toe. Je wordt automatisch gemaild als de ontvanger je bericht gelezen heeft.

 

Seniorennet

Op www.seniorennet.be/ecards heb je ook tal van keus. Denk bijvoorbeeld aan een e-card voor iemand die net z’n rijbewijs gehaald heeft, of juist om hem succes te wensen. Kaarten voor een jubileum, een huwelijk, kaartjes voor Sinterklaas of Kerst, binnen een handomdraai heb je een leuke e-card.

Verzin een leuke titel, je bericht, kies een lettertype uit en voeg maximaal vijf ontvangers toe. Je kunt zelfs – als je in een jolige bui bent – muziek toevoegen en een achtergrondkleur uitkiezen.

 

Hallmark

Als er natuurlijk één bedrijf is dat groot is geworden met kaarten, is het Hallmark. Hallmark staat bekend om zijn innemende kaarten, groteske winkels in binnen- en buitenland en een hartverwarmend imago. Ook bij de e-cards is dat niet veel anders. Hier http://nl.hallmark.be/e-cards/ecards.aspx kun je naar hartelust online kaarten versturen. Van sportieve e-cards, tot beterschapskaarten, tot – heus! – kaarten om je geliefde te feliciteren als hij of zij gestopt is met roken, of een nieuw e-mailadres heeft aangemaakt.

De geanimeerde kaarten zijn eenvoudig om te creëren en te versturen; kies er eentje uit, schrijf een tekst, voeg ontvangers toe en verzend.

Gratis met twee naar de film?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Gratis woonmagazine M*Wonen – editie 2017


Normaal € 5,95, nu volledig gratis!
Meer weten - M*Wonen gratis aanvragen

Gratis proefpakket TENA Men


Gratis proefpakket TENA Men!
Meer weten - Vraag je gratis proefpakket aan

Gratis Luxe fotoboek ter waarde van € 34,95


Bestel gratis een fotoboek Luxe A4 met 26 pagina’s!
Meer weten - Bestel je gratis fotoboek

Gratis Tena Pants proefpakket


Gratis TENA Pants proefpakket!
Meer weten - Vraag je gratis proefpakket aan

Win een duoticket naar Miami!


Win een duoticket naar Miami en andere leuke prijzen!
Meer weten - Waag nu je kans!

Gratis 6 maanden basispremie bij Corona Direct


Gratis 6 maanden basispremie bij Corona Direct
Meer weten - Gratis 6 maanden basispremie

Gratis tablet bij Test-Aankoop


Bespaar met Test-Aankoop en krijg een tablet cadeau!
Meer weten - Word nu lid

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s