Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis e-book Solliciteren… doe je zo!

31/01/2013 Gratis E-books

solliciterenIedereen herinnert zich nog wel zijn of haar eerste sollicitatie en het bijhorende gesprek. Met de bibber op het lijf stap je het lokaal binnen en denk je bij jezelf: “Wat zeg ik best wel? En wat beter niet? En ligt mijn haar wel goed en had ik niet beter iets anders aangedaan?”

Solliciteren lijkt wel een job op zich. Je moet inderdaad de nodige dosis geluk hebben en als het ware de juiste persoon op de juiste plaats zijn en dan liefst ook nog op het juiste moment, maar toch zijn er ook heel wat tips die je aardig op weg kunnen helpen om een goede indruk te maken bij je sollicitatie.

Je leest er alles over in het e-book ‘Solliciteren… doe je zo!’, dat je gratis kan downloaden via onderstaande link. Het e-book werd geschreven door de Nederlandse Vera Bot, die je hiermee een leidraad biedt om je volgende sollicitatie tot een goed einde te brengen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!