Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis duoticket Vakantiesalon Vlaanderen

18/01/2015 Gratis Tickets

Ga van 22 tot en met 26 januari gratis naar Vakantiesalon Vlaanderen dankzij Vacansoleil!

Gaat jouw voorkeur uit naar een ontspannende strandvakantie? Of een luxueuze cruise? Of misschien wel een sportieve en avontuurlijke trip?

Geen enkel probleem, meer dan 300 exposanten helpen je in Antwerp Expo maar al te graag bij je zoektocht naar een vakantie op maat van jouw behoeften en budget.

Vraag je gratis duoticket aan op onderstaande link door er de code VACANSOLEIL-VAKANTIESALON in te geven.

En vergeet de stand van Vacansoleil zeker geen bezoekje te brengen! Je vindt ze op stand 2401 en 2600.

Wil je helemaal voorbereid zijn op je bezoek aan het Vakantiesalon? Vergeet de brochure van Vacansoleil hier dan niet aan te vragen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

 • Wim Leys schreef:

  Beste,

  Ik wou een Gratis duoticket Vakantiesalon Vlaanderenaanvragen. Via “Vraag je gratis duoticket voor Vakantiesalon Vlaanderen aan” kom je op de home pagina van Vacansoleil terecht. Ik heb heel wat gezocht maar ik vond geen manier om die duo tickets aan te vragen.

  Toen ik op “En vergeet hier de brochure van Vacansoleil niet aan te vragen” klikte kreeg ik : de fout “De pagina verwijst niet op een juiste manier door”. De URL achter de knop is : http://www.vacansoleil.com//vacans/index2.php/?tt=2458_655003_93790_&r=

  mvg
  Wim

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!