Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Datingsites

verliefd
Er zijn helaas niet veel 100% gratis datingsites op internet.

Er zijn er een aantal waar je gratis kan inschrijven en een profiel aanmaken, zelfs gratis berichtjes kan sturen. Helaas zal je om contactgegevens uit te wisselen en iemand te ontmoeten toch vaak moeten betalen.

Wat zijn de beste gratis datingsites?

Tesamen.org

Omdat Tesamen.org niet commercieel is opgezet, kan je hier met een gerust hart registreren. Tesamen.org is namelijk een vzw erkend als relatiebureau. Hier gelden ‘ouderwetse’ normen en waarden.

Op Tesamen.org kan je gratis berichten sturen en ontvangen. Er wordt niet constant aangedrongen om betalend lid te worden. Je mag zo lang gratis op de site zitten als je wil, zodat je iemand online volledig kan leren kennen.

Wil je contactgegevens uitwisselen (e-mail adres of telefoonnummer) met iemand, dan zal je wel ‘steunend lid’ moeten worden en alsnog betalen. Dat kost 75 euro voor 3 maanden, of 189 euro voor levenslang lidmaatschap. Als het goed is, kan je dan meteen op date en heb je misschien een vaste relatie!

 

Victoria Milan

Voor vrouwen is het gebruik van de site VOLLEDIG GRATIS. Mannen moeten helaas de volle pot betalen.

Victoria Milan is een datingsite die zich specialiseert in het bijeen brengen van mensen die een affaire willen beginnen.

Vreemdgaan is niet mooi, maar naar het schijnt gebeurt het vaak. Als je dan toch doet, doe het dan meteen discreet.

 

Relatieplanet

Bij deze datingsite kan je gratis inschrijven en ‘interesse’ notificaties sturen naar andere leden. Vervolgens kunnen zij jou een berichtje terugsturen.

Als je zelf berichten wil versturen, zal je wel moeten betalen. We vermelden deze website toch, omdat het eenvoudigweg de beste datingsite is. Relatieplanet is al 5 jaar op rij (van 2009 tot en met 2013) verkozen tot ‘datingwebsite van het jaar’. De kans op het vinden van een partner is hier heel hoog.

Voor een abonnement van 3 maanden betaal je 43,50 euro (14,50 euro per maand). Voor een abo van een jaar betaal je nog slechts 7,21 euro per maand. Zo duur is het dus niet.

Succes!

 

 

Datingsites taboe?

Een paar jaar geleden durfde je bijna niet te zeggen dat je je partner via het internet had leren kennen. Dat was gewoonweg onacceptabel.

Veel had te maken met ongerustheid. Wie weet wie zich achter die nickname verbergt? Maar ook met schaamte. Ben je echt zo hopeloos dat je niet iemand kan ontmoeten op cafe of in de disco, zoals iedereen? Alsof dat zoveel beter is!

Grote verbetering!

Maar tegenwoordig heeft het imago van internet dating een boost gekregen. De een na de andere dating site steekt de kop op. Het is nu zelfs zo populair dat naast de algemene datingsite, er nu ook sites zijn die zich specialiseren op specifieke doelgroepen.

Zo is het voor singles nog makkelijker de perfecte partner te vinden. Het ouderwetse flirten en uitgaan wordt gewoon niet meer veel gedaan. Het gaat nog net niet zover dat je met een paar muis clicks je perfecte droomprins kunt ‘produceren’.

Toch nog oppassen voor bedriegers!

Opgepast voor oplichters en andere mensen met kwade bedoelingen. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen kunnen dit tegenkomen!

Neem bij voorkeur een dating website die zijn leden zorgvuldig screent en de valse profielen eruit haalt.

Lees ook deze ervaringen van gebruikers over elke datingsite

 

En voor Nederland: Be2 Nederland of volg Be2 op Twitter

Gratis met twee naar de film?

Wekelijks een overzicht van acties + kans op Kinepolis cinema vouchers!

Beste aanbiedingen

Een Smartphone voor 2 euro!

Een echte Android smartphone voor maar 2 euro? Lees hier hoe!
Meer weten - Aanvragen

Gratis ‘Roze Doos’ geschenk voor nieuwe mama’s