Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis cruise voor 2de persoon én kinderen tot 18 jaar

11/05/2013 Gratis bij aankoop

cruiseneckermannStaat een cruise nog op jouw verlanglijstje? Dan kan je dit binnenkort misschien wel van jouw lijstje schrappen dankzij onderstaande actie van Neckermann!

Boek voor 31 mei een luxecruise bij Neckermann en de tweede persoon mag gewoon gratis mee. En het wordt nog leuker! Waarom zou je je kinderen niet mee laten genieten van al deze luxe? Ook kinderen tot en met 17 jaar varen gratis mee!

Een cruiseschip is niet zomaar een schip. Nee nee, wij zouden het eerder omschrijven als een drijvend vakantieresort met tal van ontspannings- en excursiemogelijkheden waar je kan baden in een zee van luxe en comfort. Zwembaden, winkels, cinema’s, wellness, aan werkelijk alles werd gedacht op deze luxeschepen.

Schuilt er in jou een ontdekkingsreiziger die graag nieuwe steden ontdekt en verkent? Dan zit je goed op een cruiseschip, want je meert er aan in de leukste plekjes in Europa en ver daarbuiten.

Wees er wel tijdig bij, want hier geldt het op = op principe. Het verblijf van de tweede persoon is in deze actie volledig gratis. Enkel de vluchten en de nodige transfers moeten betaald worden. Dit geldt eveneens voor de kinderen tot en met 17 jaar.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!